343165

The question that remains is, what is to happen with regard to their relationship to the Constituent Assembly. At present, as they are not Members of the Constituent, Assembly, they are not entitled to participate in the work of the Constituent Assembly so far as it relates to the making of the Constitution. The Committee came to the conclusion that it was necessary that their guarantee should be available to the Constituent Assembly in the matter of constitution-making and therefore just as Section 10 sub-clause (2) permits them to participate in the work of the Legislature so also the Constituent Assembly should make a provision which would permit Members of Government who are not Members of the Constituent Assembly also to participate in the work of the Constituent Assembly.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *